ECOMECA-kauhamurskain tehostaa liiketoimintaasi

ECOMECA-kauhamurskain on kehitetty vastaamaan jokaisella purkutyömaalla ilmenevään ongelmaan – purkujätteestä halutaan eroon, mutta sen poiskuljettaminen on kallista ja työlästä. ECOMECA-murskakauhalla murskaat rakennusjätteen, kuten asfaltin, tiilen ja betonin tehokkaasti jo purkutyömaalla. Murskattua purkujätettä voidaan käyttää työmaalla maanrakennuksen täyteaineeksi.

ECOMECA-kauhamurskain on ratkaisu jätteenmurskaustarpeeseen.

Kestävä ja pitkäikäinen murskain

Laitteen suunnittelussa on kiinnitetty erityishuomiota sen kestävyyteen, helppohoitoisuuteen sekä pitkään käyttöikään. ECOMECA-kauhamurskaimia on saatavilla kolmea eri kokoa 23 – 45 tonnia painaviin kaivinkoneisiin. Laite voidaan asentaa sekä pisto- että kuokkamallisena kaivinkoneeseen.

ECOMECA-murskakauhalla murskaat betoni-, tiili- ja muut mineraalijätteet, vaikka niiden seassa olisi harjateräksiä, puuta tai muuta purkujätettä. Murskaimessa on esiseulontaominaisuus, joka erottaa hienon materiaalin murskattavasta. Tämä nopeuttaa murskattavan materiaalin käsittelyä, joka automaattisesti nopeuttaa ja tehostaa kokonaisprosessia.

Miten ECOMECA-murskakauha toimii?

Murskaimen voimanlähteenä on kaksi hydraulimoottoria, jotka pyörittävät seulonta- ja murskainrumpua. Murskausteho maksimoidaan terien sijoittelulla ja vauhtipyörillä. Murskainrummuilla olevat terät on sijoitettu siten, että kaikki moottorien ja vauhtipyörien tuottama voima kanavoituu yhden terän kautta kerrallaan. 

Murskaimessa on hydrauliventtiili, jolla rajoitetaan kaivinkoneesta tulevan hydrauliöljyn litramäärä ja paine. Näin varmistetaan laitteen ja moottorien tehokas toiminta. Vauhtipyörät on kiinnitetty murskainrumpuun ylikuormakytkimillä, jotka suojaavat murskainta vaurioitumiselta tilanteessa, jossa laitteeseen pääsee esimerkiksi kaivinkoneen kynsi tai muu karkaistu teräskappale.

ECOMECA-kauhamurskaimen suurimmat hyödyt:

  • Pieni investointi, suuri tehokkuus
  • Lyhyt takaisinmaksuaika
  • Ei tarvitse erillistä murskauslupaa
  • ECOMECA-murskakauhan avulla saat kätevästi täyttömaata purkutyömaalle
  • Sinun ei tarvitse ostaa ja kuljettaa mursketta muualta
  • Logistiikkasi vähenee
  • Purkujäte tulee uusiokäyttöön esimerkiksi teiden tai kenttien pohjustuksiin
  • Betonimursketta sisältävällä purkujätemurskeella saavutetaan jopa kaksinkertainen kantavuus kivimurskeeseen verrattuna
  • ECOMECA-kauhamurskain tekee 50 - 150 mm mursketta, joten sinun ei tarvitse maksaa vastaanottokeskuksille ylimääräisiä maksuja liian suurikokoisen murskeen käsittelystä.

Haluatko kysyä jotain ECOMECA-kauhamurskaimeen liittyen? Ota meihin yhteyttä, niin autamme mielellämme!